Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, November 25, 2010

contest ke 2 "kids & baby photo contest"

Pengumuman!Satu pertandingan 'gambar budak & bayi' sedang dijalankan seperti butiran berikut.
Hadiah lumayan tu!
Silalah turut serta ye!



contest ke 2



"kids & baby photo contest"



syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..
( Beres!Sbb sy dah follow dah )

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)
(kalau 8 maksimum maknanya tak boleh lebih.Bukan kurang . Ok Sy tag 8 org.Tp sy tak pandai lagi tag.Saya buat macam kat bawah tu oklah kot.Atau tlglah ajar saya si blogger anchovy ni )


Ini teman-teman yg saya nak tag :
1. Miss Senget (  http://sayayangpunya.blogspot.com/ )
2.budak johor ( http://blog-budak-johor.blogspot.com/ )
3.Mr Curly ( http://mr-curly-keli.blogspot.com/ )
4.mak ( http://www.lagendamahsuri.com/ )
5.beca ( http://becahitam.blogspot.com/ )
6.bila umar berblogger (http://salam1malay.blogspot.com/ )
7.Sya (http://syaza89.blogspot.com/  )
8.mamakembar3 (http://mamakembar3.blogspot.com/ )

3. letakkan banner contest di sidebar anda.
    ( Ok .Dah buat. )

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..
    ( ok. Gambar ni boleh ye.Cute kan? )




Stiwee Najwa Nasir

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.
    ( Ok.dah buat )

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.
    ( Ok.Dah buat )

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.
    ( Ok.Dah buat juga )




    Tarikh tutup sehingga  30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)

   ( 'Saya' yang tersebut adalah tuan blog http://sweetlikekisses.blogspot.com.) 



   Hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

1 comments:

Cik Su said...

ooo..cam best jer hadiah dia tue....nak nak join

Let's have a break!