Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, November 22, 2010

This is the winner for the competition held last week.
CONGRATULATIONS!
Feel free to claim your INTELLIGENT BLOGGER AWARD below.
The winner is ♥ AyaHikari ♥


Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!


This is the answer given 


salam.Let me try ya?wow!i'm d fisrt person ! ^_^ 1-Name teddy bear berasal drpd bekas presiden US, Theodore Roosevelt,dan dipanggil Teddy.Satu hari tu, beliau pergi memburu di Mississippi (november 1902).Pastu geng2 pembantu bekas presiden ni ade tangkap sekor beruang (american black bear) dan ikat binatang tu kat sjnis pokok.dorang suruh Roosevelt tembak/bunuh beruang tuh.tapi Roosevelt xnak.Insiden ni jadi isu katon politik oleh Clifford Berryman dlm The Washington Post , November 16, 1902.Mule Berryman lukis katon bear tu ngan style yg garang dan menakutkan tp lame dia design balik jadi makin comel. Morris Michtom nmpk katon comel tu dan mule mencipta 1 permainn/boneka baru.Beliau mintak kebenaran Roosevelt utk gune namenye lepas dapat persetujuan dan letak boneka tuh kat kedai dia dgn name ‘TEDDY BEAR’. 2- This 1 i’m not sure.I hope its true. A beautiful maiden, Zillah, rejects the romantic advances of Hamuel. Enraged, Hamuel falsely accuses her of a crime, and she is sentenced to be burned at the stake. However, the fire does not kill Zillah, and from its ashes white roses spring up all around her, symbolizing her purity and innocence. But the fire does not manage to catch Hamuel and kill him,red roses grow from the ashes of his body, symbolizing treachery and dishonesty. 3-Helen Adams Keller (27 Jun 1880 - 1 Jun 1968) adalah seorang penulis Amerika, aktivis politik, dan pensyarah.The fisrt deafblind person that have Bachelor of Arts degree.Known worldwide and film The Miracle Worker.(hehe.I”m using ManGlish.sory...) 4- This one my English teacher used to tell me before..through Life’s Brief Candle by shakespeare.I really love this poem..sentences and words used r amazing n beautfl.Okay.the answer, lady Macbeth ni watak dalam salah 1 karya Shakespeare. Shakespeare’s Macbeth.Dia isteri kepada protagonis drama neh,orang kaya Scotland @ bangsawan lorh.Macbeth berpakat dengan suaminya dan bunuh Raja Duncan pastuh dia dpt la jd permaisuri Scotland.Tapi lastly dia rase menyesal sbb dh wat jenayah besar dan bunuh diri. 5-Potato blight?cam dalam cite Potato People jer..hehe..yg ni pon teacher sy penah bagitahu.Macam penyakit kentang la,rosak,berkulat..this one English version answer, Phytophthora infestans , an oomycete or water mold that causes the serious potato disease known as late blight or potato blight. Xde saguhati ke?hehe.I’ve tried my best.Eventhough i didn’t learn about them (i only learnt about the Macbeth and potato blight)..Ist time i’m joining quiz in blog.Geezzz..~ :P http://screaminghands.fazminn.net
   

1 comments:

♥ AyaHikari ♥ said...

hyep.thanx.will take the award soon.bz rite now.hehe.thanx ya

Let's have a break!