Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, December 12, 2010

BEN ASHAARI BLOGLIST 2011


Kali ini aku pun nak join juga dalam Bloglist Ben Ashaari.Harap dapat diterima ya En.Ben!

1.Syarat pertama : Header blog Ben Ashaari.
( Ok.Done )

2.Link : .BEN ASHAARI BLOGLIST 2011 ( Done )
3.Sehari berapa kali update:
a) Cuti sekolah dan hujung minggu : 10 kali ( Post entry 3 -5 kali.)
b) Tak cuti sekolah : 5 kali ( Post entry 2,3 kali )
c) Kadang-kadang : Sejam sekali = [24 jam - 6 jam waktu tidur = 18 kali ]

4.Kenapa nak berada dalam bloglist Ben Ashaari :
   Rasanya mana-mana blogger yang kenal blog En.Ben tentu takkan melepaskan peluang untuk tersenarai dalam bloglist En.Ben.Apatah lagi untuk blogger anchovy seperti aku.Mana tahu suatu hari nanti, aku juga dapat menjadi seperti En.Ben yang tak pernah jemu membantu.Selain itu berikut adalah 3 alasan utama mengapa aku ingin sekali tersenarai dalam bloglist En.Ben. Pertama sekali adalah untuk mencari lebih ramai kenalan blogger bukan picisan yang matang dan serious dalam berblogging.Kedua tentunya untuk meningkatkan trafik kerana tanpa bloglist pun En.Ben telah banyak membantu meningkatkan traffic apatah lagi jika telah tersenarai.Ketiga adalah untuk berlari sama pantas dengan blogger-blogger lebih berpengalaman.
(101: Terlebih 1 pula.Takpe kan En.Ben? )

Dah pun siap.
( macam rancangan Mari Memasak kat TV pula )
url di tempat biasa.


1 comments:

Awang Oneng said...

Good luck..harap2 berjaya.

Let's have a break!