Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, December 23, 2010

Saya Fobia dengan dot dot dot


Contest : Saya fobia dengan dot dot dot


  • Anda harus follow blog comel Cik Sri Juju tersebut :) Dah follow
  • Contest ini untuk semua bloggers dan semua peringkat umur. : Ok, layak le tu.
  • Anda kena buat satu entry berkenaan contest ini dan ceritakan pengalaman atau peristiwa anda berkenaan fobia tu. : Oleh kerana fobia, tak sanggup nak cerita tapi baca di sini
  • Letak banner dekat side bar dan entry tu sekali dan link kan sekali pic tu. * Macam yang saya buat atas tu haaa ~ :D :Beres
  • Submit link pada post ini pada entry Cik Sri Juju tersebut :) :Beres juga
  • Tag pada 6 orang blogger yang lain. 
          a)ummu
          b)Miinah
          c) amanda
          d)mira
          e)shada
          f)Miera Hassan

Let's have a break!