Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, December 19, 2010

Sepi seorang perindu

   
Wajah seorang perindu
( Gambar pinjam zielaharis yang punya )

   Lamanya cuti sekolah.Bilalah nak mengajar semula ni?Rindu kat kerenah anak-anak murid aku yang masing-masing ada perangai tersendiri.Ada yang rajin serajin-rajinnya ( suruh buat jurnal 1 muka, dia buat 4 muka),ada yang rajin bila aku nak pungut buku je, ada yang terus-terang kata malas, ada yang kecil-kecil dah jadi lawyer(loyar buruk) dan macam-macam lagi.Orang kata macam-macam ada.

   Eh!Gila ke apa tak suka cuti?(Monolog)Memang tak sukalah sebab tak dapat jumpa anak-anak didik kesayanganku.Asyik-asyik tengok Tv, peluk kucing, makan dan tidur.(Blogging tak kira tau sebab itu dah kira kerja part time aku tu)Cepatlah dapat balik semula ke sekolah.

   

3 comments:

Rozuan Ismail said...

wan dah start semester baru dah esok..x sabar ni

Sharifah nor said...

lambat lagi laaa bukak sekolah....malas nak gosok baju..!!!!

Sukadi Brotoadmojo said...

tetap semangat dan semoga sukses.. :)
terimakasih

Let's have a break!