Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, January 9, 2011

AJL : Tak Payah beritahu semua orang dah tahu....



   Semua kenal logo tu kan?Anugerah Juara Lagu ke 25.Wow!Dah 25 tahun rupanya patutlah aku dah tak rasa demamnya.Masa untuk orang muda pulak kot kena demam AJL kerana aku taklah ikuti sangat perkembangan AJL ni.Setakat tau gitu-gitu je.(Opps!Rosak BM!Maaf ye Cikgu Shikin!) Tapi aku tahulah juga siapa yang bertanding.Pilihan ku untuk menang....em...um.... entahle.Aku suka Faizal Hussain( Eh!Itu pelakon!!!!!) Faizal Tahir dan Black.Tapi Luna (Alamak!!!Kenapa dengan otak aku hari ni.Luna tu jenama pensel warna anak murid aku) pun boleh tahan.Apa-apa pun aku tetap pilih Amy Search(tapi dia tak masuklah pulak....) Jadi sesiapa pun yang menang, aku terima dengan hati terbuka kerana semuanya hebat kecuali Shahir ( sebab aku tak minat dia.Sorry ye peminat Shahir)


Black menang anugerah vokal tahun lalu.Mudah-mudahan dia menang lagi malam ini.
( Sukalah peminat Black Cik Stiwee tu )


   Apa-apa pun, selamat menonton AJL 25 malam ini.Jangan lupa solat sudahlah ye.Karang bertambah saham di n***** berkurang pulak saham di syurga.Hidup Black!Hidup Faizal Tahir!Hidup Yuna!

5 comments:

Firdaus Alim said...

yeah black

YUL said...

saingan tahun nie semua power2! banyak yang idola yul, hurm. tak tau nk pilih sape, huhu

forever love said...

sama juga..xsuka shahir

Yan said...

Dah lama sesangat tak layan Muzik2 yang very week tu.. Tup2 tgk je FINAL..

Rozuan Ismail said...

faizal tahir @ yuna kowt menang..

Let's have a break!