Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, January 19, 2011

Jom gegar blog!

BEN ASHAARI
SEGMEN BEN ASHAARI : JOM GEGAR

   Entry untuk Segmen Ben Ashaari yang paling pendek dengan syarat paling mudah.Syarat-syaratnya adalah : tiada virus ( rasanya takde kot sebab tak pernah pulak blog aku ni selsema).Tiada widget yang berat.(Aku dah timbang saiz blog aku ni 96.7 je dengan masa loading 0.9 saat).Blog ini hak milik sendiri ( Memang benar dan sebenarnya benar aku pemilik tunggal Scarlett's Petals).Itu je.Link kan dan tinggalkan komen di blog En Ben.


0 comments:

Let's have a break!