Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, January 16, 2011

Semakan Permohonan SBP Tingkatan 4 2011

     Entry khas buat anakku Vicknesh Rao dan juga anak-anakku uang memohon ke SBP tingkatan 4 2011.Semakan boleh dibuat di Portal Rasmi Kementerian Pelajaran Malaysia mulai esok 17 JANUARI 2011 HINGGA 21 JANUARI 2011.

     Sabar ye anak-anak!17 Januari tu esok.Bila dah boleh je buat semakan tu nanti, anak-anak pergilah ramai-ramai buat semakan di portal yang teacher linkkan di atas tu.Atau sabar menunggu link untuk terus buat semakan.Kalau teacher tak sempat, cari sendiri dulu kat portal tu ye sebab esok ada latihan Aqua jadi malam baru teacher ada masa nak online.Boleh kan yang? SEMOGA BERJAYA!(Sedih pulak.Ialah bila dah berjaya tentu nak tinggalkan teacher kan )

Tengok ni!Kucing teacher pun sedih!
( Kucing Cik Google punya)





4 comments:

Rozuan Ismail said...

good luck to your student!!

Cikgu Nurin said...

Tak per...nanti bila deorg dah besar, dah kerja even dah kawin pun, masih akan ada yg ingat kita, cikgu diorang...ini pengalaman akak...

ummiarissa said...

Kalau ikut pengalaman suami saya sebagai guru,sampai sekarang masih ada lagi yang ingat padanya,padahal dah hampir 10 tahun berlalu...inilah penangan guru yang baik hati..he he he

idohavename:) said...

teacher, x de lg laa nk buat semakan tuuu, :/

Let's have a break!