Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, January 8, 2011

Anda lihat Adam?

   Semasa aku kecil dulu, aku pernah menangis bengkak-bengkak mata gara-gara kucingku hilang.Walau pun kucing yang ku panggil Comel itu bukan darah dagingku, kehilangannya buat aku benar-benar sedih.Hingga kini pun mungkin aku akan hilang separuh jiwaku andai Caca,Cici, Kiah( kucing ni ku sangka jantan.Ku beri nama Rocky.Rupa-rupanya betina.Lalu ku panggil Rockyiah.Ringkasnya Kiah),Panji atau Winda ku hilang.Tak dapat ku bayangkan.Apatah lagi andai aku hilang seorang anak secomel Adam.Siapa Adam?Kalau nak tahu scroll down....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Inilah Adam;Adam Shah yang telah hilang sejak 15 Disember 2010 lalu.Tak dapat aku bayangkan andai Adam adalah anakku.Pasti aku telah hilang akal.

Apa-apa pun, bagi sesiapa yang terlihat si comel Adam Shah, segera hubungi Norazuin Munaji di Facebook. Semoga Allah lindungi Adam dan mudah-mudahan Adam selamat kembali ke pangkuan keluarga.

4 comments:

ijatnuar87 said...

smoga adam dijumpai...sma2 la kiter doakan..

Azham Vosovic said...

Moga Adam akan dapat dijumpai semula.. minta simpang semua perkara buruk...

black paper said...

may ALlah protect him from any sort of dangers.amiin,,
thanks for visiting my blog just now,as an appreciation,and also because of ur catchy entres,i'm following ur blog ;)

Cik Irah said...

comelnye dak tuh
kesian,as if irah mother kpd budak tu pun ble msok umh sket jwa gak..napala ade owg kejam ngt ...
smga dak tu kembali ngn ibubpanya soon. aminn

Let's have a break!