Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, February 27, 2011

CIS!!!!BERANI ENGKAU YE!!!

   Dua hari lepas, seperti biasa aku akan membalas setiap kunjungan ke blog aku ni.(kecuali yang mengguna email kerana ambik masa lama nak balas) Mana-mana yang biasa menjenguk ke blog aku ni, dah macam terhafal dalam kepala aku macam mana rupa blog mereka.Kalau ada pengunjung baru, aku tambah happy.Sekurang-kurangnya makin luas jaringan follower aku.

   Tiba-tiba aku ternampak pengunjung baru dengan nama xxx.Aku pun klik dengan niat untuk berkenal-kenalan dan nak ucap terima kasih kerana sudi singgah.Mula-mula aku nampak '17th'.Aku ingat blogger umur 17 tahun.Tapi bila siap loading, CIS!!!!KURANG AJAR PUNYA ORANG!!!BLOG XRATED RUPANYA!!BLOG L*C*H!!!!Dahlah orang Indonesia!!!Dia ingat blog aku ni blog orang b*g*l ke???? 

  Blog aku ni ramai pengunjung budak sekolah aka anak-anak murid aku jadi makhluk XXX tu aku langsung tak alu-alukan kedatangan dia.Buat merosak otak anak-anak murid aku yang suci dan follower aku yang aku tahu ramai lagi yang bak kain putih.Aku tak anti orang Indonesia kerana ramai juga kawan alam senyap aku ni orang Indonesia dan mereka baik-baik belaka.Tapi aku anti GILER dengan makhluk XXX Indonesia ni.Orang Indonesia pun tak suka porno!Benar ngak?? So PLEASE!!!!

   Ingatan untuk anak-anak murid aku dan juga sesiapa saja yang sudi meluangkan masa di blog aku ni, JANGAN SESEKALI ANDA KLIK NICKNAME DENGAN NAMA XXX kerana kelak anda akan menambah dosa yang tentunya Allah tak suka.Ingat tu ye!! Klik masuk blog suci yang lain contohnya Kak Pah KPoh, Mak, Atok, Tok Esah, Yuyu, Ellen, Matahari, Whitechapuccino, Cekodok, Abg Teror, Keli, Mr Curly, Panadol, Ghost writer, bloggerman dll yang tak mampu aku sebutkan satu-satu.


Meow!Meow!Meow!
Meow!Meow! MEOW!!!!

(Terjemahannya...)
Peringatan buat XXX
Jangan sesekali engkau cuba rosakkan kesucian blog ni!!!!

8 comments:

Adinda Amy Sensei said...

oohhh saya pun ade jugak terkene mcm tu.....isshhh tak baik betul kan??

apa pun...terima kasih awk sudi singgah ke blog saya....

salam kenal yeah!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

tak suke bile orang yang jenis XXX nie..

merosakkan...:/

YUL said...

sabar2 cikgu, biasalah tu dalam berblog, kadang2 yul pon pena terkena jugak

Zara Hannan said...

oh! nasib tak pernah kene lagi. doa2 x r.. heee. tatot3.. :D

Wafiy Suzly said...

itu namanya manusia..huhu

bunga said...

wahh..garang gak yek..haha..

Nor Moscow said...

ada jugak org macam tu..

kpah k-poh said...

akak pun kena cam tu tapi nama apa ntah..akak dah lupa...masa entry pasal kucing..dia tulis.."pussy" cam ni..rupa2nya blog dia..mmg "pussy" abis antu betul!!! kalau kat cetbox..bulih delete dan ban..

Let's have a break!