Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, February 7, 2011

   Kalian kenal lelaki dalam gambar di bawah?Kenal?Bagus!Bagus!Tak kenal?Alamak!Mesti asyik kat Facebook je masa online ni.Tak boleh tu!Kena cari ilmu juga di alam ghaib yang tak nampak ni.(Alam siber le tu.Bukan alam bunian tau!) Masa online, tak salah nak jenguk Facebook, tengok khabar kawan-kawan, like sana, like sini, tambah-tambah komen di status orang, tapi pada masa yang sama, kenal-kenallah orang penting dunia internet ni.Contoh terbaik adalah lelaki dalam gambar di bawah iaitu Dr. Irfan Khairi bin Noor Azmi, seorang jutawan internet yang baru berusia 35 tahun.


Inilah Dr.Irfan Khairi bin Noor Azmi, jutawan muda.


Sekarang cuba teka, apa kaitan Dr.Irfan dengan...

-
-
-
-

... strawberi.


Buah kegemaran Dr.Irfan?
No!


Jus favourite dia?
Bukan juga!
-
-
-
-
Yang sebenarnya strawberi adalah anak Dr.Irfan!
Buktinya....
-
-
-
-
-
Anak pertama : Ilham Abadi ( 9 tahun)
Anak kedua : Kasih Kamilia Abadi ( 7 tahun )
Anak ketiga : Ikhlas Abadi ( 5 tahun )
Anak keempat : Cinta Strawberry Abadi ( 3 tahun)


Jawapannya: Strawberi tu anak dia!Kreatif betul Dr.Irfan ni.


p.s: Nama isteri dia Shazrina Yusof tau bukan raspberry, blueberry apatah lagi blueberry cheese tart.

9 comments:

My Name is Mar said...

Hahahahahaha:D
Serious??
Dr Irfan ni pelik ler...

AMMAR YASIR said...

Bhahaha..cantik nama ana dia tu

Cekodok said...

hehe.. kalo letak nama cekodok pun sedap kan.. hehe

Kembang Perawan 3288 said...

nama sekarang dh kmbali era 60 an haha

Cikin said...

siyes tu nama anak dia ? heehee .

ben said...

unik ah nm anak dye...

KELI OH KELI said...

saya sangat suka dengan saudara irfan!cerdik,berwawasan dan berani!

Nadia Mashuri said...

unik nya..

Scarlett O'Hara said...

Nama tu betul!Ada kisah Dr Irfan & family kat BHaian Sabtu, 29 Jan.Unik and sounds romantic! =).Cuma bimbang tok kadi gelak masa nak menikah!

Let's have a break!