Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, March 6, 2011

Coklat untuk Justin dan Hasif...

   Hari minggu seperti biasa hari untuk aku membereskan kerja-kerja yang tertangguh sama ada urusan sekolah atau pun rumah.Mudah-mudahan aku dapat membereskan segalanya seperti yang dirancang.Sambil-sambil tu seperti biasa aku blogwalking menjenguk kawan-kawan dan join apa-apa segmen yang patut.Sekejap lagi aku nak rehatkan Cik Lenovo aku sekejap kerana aku nak bersarapan; membaca akhbar2 wajib hari minggu.Sambil tu juga aku menyapu, kemas rumah, mencuci baju, beri kucing-kucing aku makan dan pendek kata memang aku bzzz... kalah Cik Bee.

   Sesiapa yang singgah tu, jemputlah baca apa-apa yang ada ye!Entry baru, lepas zohor nanti.Maklumlah hari minggu kalau boleh sejam satu aku pos entry.Kepada anak-anak didikku, tak payahlah susah-susah tanya markah kat FB atau sms ye sebab teacher tak sempat nak balas.Kalau kebetulan teacher online, whisper je kat teacher ye.Apa pun TAHNIAH buat anakku Justin Aizat bin Mansor yang berjaya menjadi pelajar pertama teacher berikan 100 sepanjang karier teacher mengajar.Anakku Mohd Hasif pun tahniah juga kerana berjaya mendapat 98.Teruskan kecemerlangan kalian ye!

Ini coklat teacher tempah khas di stoberryiceblended.blogspot.com untuk kalian.

6 comments:

LILY ELISA said...

Esh, jelous gler !!!!!!!

kpah k-poh said...

bagi cekelat betul tau cikgu...

whitecappuccino said...

bestnya dorang dpt coklat!! mesti dorang berlumba2 nk score

nyanyisunyi said...

kita sebagai ibu dan bekerja pula memang sentiasa sibuk kan..apa2 pun TAHNIAH buat anak2 yg berjaya.

bunga said...

nice..nak jd seorg pengajar gak..

Siti Fatimah Fuzz said...

nak jadi anak murid cikgu gak la...boleh dapat coklat..hehe

Let's have a break!