Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, March 1, 2011

Join blog review Jaa

   Tetiba teringin nak join bloglist Jaa.Itu yang buat entry pasal Jaa ni.Lagi pun kan Jaa janji nak buar review.Jadi oklah tu.Jaa boleh review blog aku.Mudah-mudahan makin ramai yang sudi singgah ke sini.(Baik betul hati Jaa)

   Tentang blog Jaa ni yang aku suka adalah warnanya iaitu pink.Sejuk mata memandang sebab aku pun suka juga warna pink ni.Yang kedua aku suka tengok header Jaa.Manis je Jaa bertudung.Sederhana  namun terserlah keayuan dan kesantunan gadis Melayu.Tambah pulak kalau tak silap Jaa ni bakal doktor.(Kalau salah jangan marah ye Jaa)

   Tentang cerita macam mana yang aku suka, ikut keadaanlah.Kalau kat blog ni taknaklah jiwang-jiwang.Aku suka ynag santai dan ada unsur 'kecindan'(aku belajar perkataan kat sekolah dari cikgu BM) Contohnya blog Kak Pah Kpoh dan Cekodok.

   Itu jelah Jaa. Cukup tak?


1 comments:

jaa64 said...

thanks dear sbb join :)

Let's have a break!