Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, March 23, 2011

MC 2 hari (Mudah-mudahan panjang umur aku)

   Entry khas malam ini adalah untuk menjawab pertanyaan teman-teman tentang ke manakah aku selama 2 hari ini.Sebenarnya bukan sebab aku sibuk terlampau sampai tak dapat nak blogging, tapi kerana aku tak boleh bangun 2 hari ini.Ada pulak tu yang kata, aku mc tapi tiap-tiap hari ada entry terkini.Aku tak kecik hati kalau ada yang berpendapat begini kerana mungkin mereka tak tau tentang dunia blog.Memang entry aku publish tiap-tiap hari tapi tu scheduled post! Memang kebiasaan aku buat scheduled post untuk cover kalau-kalau aku sibuk terlampau.Maknanya,aku tak online, tapi blog aku tetap updated.Tak faham jugak?Aduh!!!!!Lain kalilah aku explain.Aku tak tahan menanggung sakit ni.Bila aku dah sihat nanti, aku terangkan dengan lebih lanjut.

Macam nilah aku terlepek 2 hari ni lepas makan ubat.
jadi, macam manalah aku nak blogging....

8 comments:

SiLabiLabi said...

alololo..keciannye die..

hope u get well soon..

may Allah Bless u..

IKLAN FREE & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

LabiLabi da follow kamu

Fizalinolie said...

Oh tidak... Sian nyer dgn Scarlett O'Hara. Saya faham apa awak maksudkan dgn scheduled post. Jgn risau sgt ek pasal blog, yang penting Scarlett O'Hara rehat cukup2, jaga makan dan jangan lupa makan ubat ek. Kesihatan amat penting dari segala-galanya. Moga2 Scarlett cepat sembuh :)

kpah k-poh said...

semuga cepat sembuh....rajin2 makan ubat..

Adzriel AB said...

moga cepat sihat... risau la pulak.

miss nina said...

get well soon, entri boleh berganti , get me?

Kak Rosaliza said...

Assalam scarlettt..moga xcepat sembuh ya, ptt la tak nmpk kat umah akk. rajin2 mkn ubat ya, sakit apa tu

Fantastic Ajane said...

sian dia.. tk k. ok...:)

Scarlett O'Hara said...

To all : thanks a lot for the doa and wishes.Getting much better today eventhough still struggling for the best.

Let's have a break!