Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, April 24, 2011

Aku belum layak

    Separuh hatiku berkata, joinlah!Tunggu apa lagi!Namun separuh lagi hatiku berkata,'Jangan!Kau belum layak!Siapalah yang sudi mengundi blog engkau yang suam-suam kuku je tu.Jadi tak jadilah aku nak tumpang sekaki.Tapi aku ambil keputusan untuk menyokong kawan-kawan yang telah pun mendaftar untuk turut serta.Antaranya adalah :Sop. Jom kita sama-sama sokong Sop.



Gnesop Poseng
Alamak!Lupa nak beritahu Sop aku pinjam gambar dia dari Facebook.

Inilah awardnya.

5 comments:

sop said...

terima kasih Sis atas support :)
sangat terharu..

nota kaki: join ajer.. rasanya semua layak :)

Belalang Hijau said...

blog usop masuk ke award DiGi?
klu mcm tu nak support sop lah...hee

syafiqah khadiron said...

ambik gmbr tk bg tau. hahaha. paparazi tak bertauliah la ni ehh. hehe.

Ayie said...

wow.. ^^

Mohd Ridhuan said...

wah...
kene support gak ni...
bg sokongan...
ehhehhe

Let's have a break!