Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, April 8, 2011

Al fatihah....

   Semasa aku menaip ni, kumpulan WAI baru je habis melawak.(Melawak ke?) Aku pun tak tahu bab mana nak gelak.Macam takde buat homework!Minggu lepas, boleh tahan juga aku gelak menonton Raja Lawak tapi minggu ni hampeh!Nasib baik ada Jambu, Sepah dan R2!Kumpulan Balas pulak aku tak minat sangat sebab... entahlah....Habis mood aku nak release tension!Cis!balas ni pulak buat lawak macam double meaning!Lawak dah lama tu!Boring!Boring!
Tiba-tiba, aku dapat call menyatakan saudara aku meninggal akibat accident.Lagilah aku rasa down..... Sedihnya!!!!Esok aku sekolah tapi kenalah balik awal.Walaupun tinggal sekampung, jarang benar aku jumpa arwah.Moga rohnya dicucuri rahmat... Amin....

Al fatihah buat arwah Utih...

   

7 comments:

ila said...

smge arwah dtmpt kan dlm kalangan org yg beriman

aminn

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

innalillah...tabah yea dek??
sedekahkan al-fatihah pd arwah..

Rozuan Ismail said...

Al-Fatihah

KSWSK said...

wa pun mlm td mcm gigih je tgk kumpulai wai ni buat lawak sebab nak fahamkan..apa lawak yang dia nak buat..
al fatihah buat arwah utih.

Chekgu Azrine said...

Al-Fatihah...

cantekk said...

Al-Fatihah, smg ditempatkan di klgn org2 beriman.

mrs Gee :) said...

Innalillah.. takziah buat pemergian saudar tu..

anyway ML semalam mmg hampeh.. kumpulan WAI tu pun tsgt la boring.. sepah jer cam ok smlm kan kan kan..

Let's have a break!