Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, April 11, 2011

Alhamdulillah, aku berjaya mendapat seorang anak lelaki...

  Syukur alhamdulillah kerana dengan limpah dan kurniaNya, hari ini aku telah menjadi seorang ibu.Anakku adalah seorang putera.Tak pernah aku gambarkan bagaimana hidup seorang ibu kepada seorang putera.Macam-macam yang aku fikirkan demi untuk kejayaan puteraku.Mudah-mudahan anakku akan menjadi seorang yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat.

 
My newborn baby boy ...
-
-
-
-
-
-
-
-

   Terima kasih kepada Unit Bimbingan dan Kaunseling kerana telah menganugerahkan aku seorang putera.InsyaAllah akan ku pimpin puteraku agar muncul sebagai perfect scorer dalam PMR akan datang.Hari ini, aku telah pun mula berbincang dengan puteraku agar segala perancangan menjadi suatu kegemilangan.Tunggu ye!Nanti mak buatkan plan macam mana nak score 9A tu.Buat sementara, sila buat semua kerja yang mak dah plan dan siapkan checklist di kelas hari tu.Jangan lupa; Never delay!You delay you die... ( sebab homework bukan untuk English je tapi 8 subjek lain tentunya)


Afie Rosman
Ala... malu-malu pulak anak bujang aku ni!
Semoga 9A menjadi milik AFIE ROSMAN
[Amin....]

p.s: Newborn baby kat atas tua anak Cik Google.

20 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kekekeke.. igt betul baru bersalin tetiba dh planning utk score 9A PMR.

Belalang Hijau said...

igt ke dpt baby betul td...baru jer nak ucap tahniah...ngee

nabihancakap said...

tahniah..

ctpayong said...

tahniah!

syukur alhamdulillah.

sayabukanSAMDOL said...

taniah :D

kpah k-poh said...

Baby ready made ni..senang jaga..hahahaa... suspenggggg jer scarr ni tau..!!!! manakan tidak...syok2 blogging tau2 beranak...keh..keh...agaknya masa beranak pun sempat lagi blogwalking..!!!

ila said...

wahh,..best nya dye,

puanbee said...

Wah dapat baby dah besar panjang bestnyer hikhik

Lagenda said...

hahaha...dpt babay besau yg dah ready made yek??

P/s: Tak mo amik anak sulong mak tu jd anak hangkat gak ke..untung2 leh skor 5A..huhuhu

umi_e said...

Assalam...

*latih-tubi...insyaallah akan berjaya!

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

semoga anak anak kita menjadi anak anak yg soleh dan solehah insyaallah...

mr.curly said...

amboiiiiiiiii..cptnye mmbeso..hehe..pe2 pn moge berjaye

mohd ridwan said...

Uit..kena hardwork tu!!

cantekk said...

smg dia tak malas2...

A retarded kitty said...

kena tipu, ingatkan dapat baby betul2 tadi

Chempaka Aziz said...

laaaa..suspen btul.ingat cam real..,.tipah tertipu gupanya!

KELI OH KELI said...

ya semoga afie dapat 9 A nanti...inshaALLAH..semoga kalian sukses!!

HARGA GUNI SI IKAN KELI

Axie04 said...

isk
ingat betul2 baru bersalin
hehehe
terpedaya suda

Naddia said...

tertipu dgn gambo baby itu!

Jeely jelly said...

saye dah konfius dah... xkan baru lahir, dah leh amek pmr.. haha...
ape2pun... moge2 9A dlm genggaman afie rosman.. amin :)

Let's have a break!