Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, April 2, 2011

BE ke 8 ( terima kasih Cik Nuffy ) tapi Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

   Semalam betul-betul aku frust sebab sejak hampir setahun aku blogging ni, semalamlah yang paling teruk aku rasa.Langsung aku tak boleh blogwalking.Merangkak, mengisut pun tak boleh.Frust betul aku.Dahlah otak serabut fikir macam-macam.Betul-betul aku rasa nak telan orang.Nasib baik ada buah tomato dalam peti sejuk.Itulah yang aku telan lepas aku potong-potong dan gaul dengan mayonis.

   Hari ni pun, lepas balik dari sekolah untuk majlis raptai sempena nak menyambut Dato' Khalid Nordin esok, keadaan masih lebih kurang sama.Langsung tak dapat nak jenguk rumah kengkawan.Frust!Kecewa!Sakit hati!Geram!!!Tapi, nasib baiklah Digi sudi beri aku BE iaitu BE kedua dari Digi dan BE aku yang ke 8 setakat ni.Terhibur sikit hati aku.Tapi, maaflah banyak-banyak kerana aku tak dapat review lebih-lebih pasal BE terkini aku, iaitu Digi Facebook Anniversary SS ni sebab masalah yang melanda sejak semalam.

   Malam ni, aku try bw lagi.Buat kengkawan yang masih sudi singgah, aku ucapkan jutaan terima kasih.Buat kakanda Kak Pah KPoh, malam ni kalau keadaan mengizinkan, adinda akan berkunjung ke rumah kakanda.

Frust tak dapat blogging!
Grrrrrrrr!!!!!!

8 comments:

sherah said...

haaa dulu i selalu blogwalk tapi skrg busy.i byk ping je entry2 i :)

kpah k-poh said...

scarr..buat follow by email..ada kat add gajet..( baru punya)..senang ler akak nak baca entry terbaru melalui email...syg pulak terlepas entry dr scarr...ok...

Belalang Hijau said...

bestnyer dapat BE...
terkenang saat2 manis dgn nuff dulu.
slalu jer dpt BE...ngee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniah krn dapat BE yang kelapan =)

mrs.sabri said...

kenapa?apa yg dah berlaku?tenet slow ke? :)

Adinda Amy Sensei said...

cool ok....hehe

~ Tieqa~ said...

sabar ye....

Liza @ Adzriel AB said...

wow...pandangan makrifat kucing tu bagi.. sabor2 yang. bawa la laptop sana-sini mcm ben tu. adehh..

Let's have a break!