Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, April 19, 2011

Dia bukan Ben Ashaari

   Aku nak minta tolong.Tapi aku tak tau nak minta tolong pada siapa.Aku tak sanggup kehilangannya.Kalaulah aku berpisah dengan si jantung hatiku ini, rasanya duniaku takkan berseri lagi.Bukan mudah aku membina hubungan yang telah terjalin sekian lama.Aku tak rela cinta kasihku diragut dari pelukanku!Biar putih tulang, namun putih mata tidak sekali!Selama ini setiap hari aku berdating dengan si jantung hatiku ini.Aku tau, dia tidaklah sehebat En.Ben Ashaari badan berketak-ketak atau sekacak Abg Terror yang akui memang terror.Tapi dia segala-galanya bagi aku kerana aku cintakan dia!

  .... oleh kerana darjah kerisauanku akan kehilangannya semakin memuncak, otakku pun seakan-akan kecut untuk terus bermain dengan bahasa.Jauh di lubuk hati, ku harap cinta kasihku akan tetap bersama menerangi hidupku selama-lamanya!Dia yang aku maksudkan adalah ....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Scarlett\
Scarlett's Petals , blog cinta hatiku...

Kesimpulan luahan hatiku
Bagaimana untuk menjamin supaya blog aku ni takkan hilang tiba-tiba?Manalah taukan!Jadi aku nak back up camana? 

5 comments:

Jeely jelly said...

adeh! wat suspen je.. huhu

Lagenda said...

cadangan mak, langkah yg paaaaaaaaling selamat is membeli domain serta menggunakan hosting sendiri. Kalau tak, bila2 masa je smua yg ada dlm blog ni akan didelete.

day by day, semakin bnyk blog yg didelete atau diremovekan. kalau mak di tempat korang, mak pun akan kecut perut

rela keluar duit sket drpd terus melopong tak tinggal apa2 langsung!

cantekk said...

tah ye, kita pon tatau, ape kata tnye kt cik epal ke, ben ashaari ke...derang punye penah jadi kot

Arya Putra said...

tak paham ape masalahnye ni..hehehe..
cmno nk tolong?

tapi kalau nak menjamin blog tak kan hilang tiba-tiba, banyak maksudnya tu..

kalau tak nak hilang dari followers, update la entry..

hehehe..apo masalahnyo ni?
ce citer..ce citer..=D

grOundnUt said...

salam singgah sini...^^

Let's have a break!