Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, April 2, 2011

Mana aci?Tolonglah aku!!!

   Kalaulah esok aku tak payah ke sekolah, tentu aku paksa Cik Lenovo ungu aku ni berjaga sampai ke subuh.Mana aci orang lain blogwalking aku tengok je sebab aku tak boleh nak blogwalking!Jangankan blogwalking, blogcrawling pun tak boleh ni.Dahlah kat dashboard kata aku takde follow apa-apa blog.Hampeh!!!Geramnya!!!!!!!!Aku tak taulah apa yang tak kena.Line ok je.Tapi bila klik, could not be found lah, apa lah...Kang aku klik apa yang patut, aku jadi tikus membaiki labu pulak.Jadi, terpaksalah aku tarik nafas panjang-panjang.... sabar..... sabar...... blogging esok pulak.Mudah-mudahan keadaan lebih baik esok.Cis!!!Aku nak gosok baju untuk  gi sekolah esok pun aku malas.Nasib baik esok aku tak mengajar kat kelas.Kalau tak, tengok muka anak murid aku, terbayang pulak wajah En Ben, Kak Pah KPoh, Abang Terror, atau Pendekar Berkuda. Aduh!!!Sengsaranya mengalahkan orang putus cinta!!!Tolong aku ek!!!

Entry kali ni takde gambar sebab Cik Google pun merajuk dengan aku!
Waaaaaa!!!!!!
[ Dicatat pada jam 12.09 pagi.Setelah hampir 4 jam aku paksa Cik Lenovo aku bw]


Atas permintaan Cik Norazizah yang sudi mengomen ( pelik tak bunyinya?) dan teringin nak berkenalan dengan Cik Lenovo Unguku, maka dengan senang hati aku uploadkan gambarnya yang paling jelita.



Selamat berkenalan Cik Norazizah!Aku follow!!!!

5 comments:

Norazizah said...

Cantik laptop ungu tu. Upload la gambar laptop hehe.


Follow Me, I Will Follow You

Muhd Fadil said...

tido~~ tido ~~ lame tak BW kat blog ni. :)

Yan said...

Betul tu.. Relax je dulu.. Some blog kena sindrom Malware...

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Besaba jelah k.. HAHA


MySuaraBlog: Rambut oh Rambut

RaNiA said...

cantik menarik kau mmg debommm...hehehe...

Let's have a break!