Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, April 28, 2011

Nyut!Nyut!Nyut!

   Sob!Sob!Sob!Semalam aku tak blogging.Sesaat pun tak.Bukan aku tak rindu.Bukan aku tak cinta ( Tajuk lagu Saleem pulak ni) tapi aku tak boleh.Kepala aku main lagu dangdut.Bukan sejam tapi sehari suntuk.Nyut!Nyut!Nyut!Hari Isnin lepas, pun sama.Selasa, ok, Rabu juga ok tapi hari ini dia datang balik.

   Jumpa doktor, doktor kata aku stress.Mana ada!!!Aku happy dengan kerja aku.Aku bahagia dengan anak-anak murid aku.Walau pun kerja bertimbun ( ibarat kain baju yang malas dilipat), tapi aku tak stress!Serious!Jumpa doktor A, dia kata, aku tak boleh minum kopi.(Aku jarang sangat minum kopi).Jumpa doktor B, dia kata aku kena minum kopi.(Pulak?) Lagilah aku pening!Akhirnya aku telan je pain killer!Ni yang aku blogging ni!



P.s:Dr Hafiz!Tak pe ke selalu makan pain killer?


   

10 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

eh..jgn amalkan ubt tu, bahaye taw.. aishhh...


c i n t a b u n g a HENNA PRE ORDER just ready! :)

Belalang Hijau said...

jgn terlalu amalkan amik pain killer.skali skala ok la...

belalang jugak selalu alami sakit kpl ya amat...

Nieza said...

alahai ciannya....kena byk berehat tu maybe tak cukup tido atau rehat...semoga cepat sembuh yer...take care:)

Munirah said...

mcm2..ape2 pun cpt2 la sembuh yee

Lagenda said...

migrain ke?? Mak ni hardcore punya migrain woo..kena mkn pain killer + caffein pill baru kapla ada worait..

Tarak makan kalu, kapla ada tingtong nyut nyut 1 minggu woo

Dgr2 kata org, pain killer x bagus mkn selalu tp kalu x makan, hah tu lah..tahan ke nak tanggung skt 5-6 aritu??

sop said...

Pain killer x bagus utk diamalkan. Dos sgt tinggi. Kalau teruk sgt, doc bg juga

TYNTHA LANA said...

scarlett! say no to pain killer! hahaha.. jgn amik salu, bhya sgt wak..leh rosak buah pinggng..bile buah pinggng da rosak..haa..awak sndiri pun tau pe akibtnye pastu *_*
jga kesihtn bek2 ea!

Scarlett O'Hara said...

Ditelan mati emak.Diluah mati bapak.
Tak makan, sakit, makan pun sakit.Sabar je lah.nasib baik ada kawan2 blogger tolong hiburkan hati.tq lah ye!

cacing said...

toksah percaya sangat doktor ni.. kekadang merapu je solution yang dia bagi.... kepala sakit mungkin gak berpunca dari angin... tapi lebih baik p hospital pakar... takut kalo berlarutan jadi penyakit berbahaya...

Syue Mustafa said...

Pergi check mata. Saya dulupun macam tu jugak. Selalu migrain. Rupa-rupanya mata dah rabun. Bila pakai spek sakit kepala pun dah tak sekerap dulu.

Let's have a break!