Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, April 15, 2011

Cis!Apa jadi dengan beribu-ribu lemon aku?

   Tolong aku!Tolong tunjukkan jalan penyelesaian.Dah puas aku fikir-fikirkan dan tanya pada Cik Google tapi masalah yang sama tetap aku hadapi.Menyusahkan betul!Sesiapa yang hantu blogging tu tentu faham bagaimana susahnya kalau tak dapat follow apa yang blogger-blogger kita follow tu tulis kalau mesej yang sama je kita dapat.Ringkasnya: aku dah follow entah berapa lemon blog tapi mesej tu tulis aku belum follow mana-mana blog lagi.Cis!Sakit hati betul!



9 comments:

syufaa said...

ouhh don't worry..mmg kdg2 die kua cmni..blog yg u follow xilang mne2..ade je..kdg2 die xdpt display sbb error..nothing to be worry about..me too sllu kne cmni..refresh2 byk kali kua blik.. :)

YAYA AZURA said...

rasanya problem tu sementara je ...

yaya pun selalu jadi cam nie.. tak lama pas tu ok balik...

GematriA™ said...

tekan "F5" jak.. utk refresh..
kdg2 ia nda sempat loading. sa selalu kena jua..

Otakku Otaku said...

aku jumpa solution kat sini. ko try le.

Hi, I had the same trouble but have finally figured it out. Click on the MANAGE button at the bottom of your list of blogs. This will show all the blogs you're following. Click SELECT to the right of the one you want to unsubscribe from, I then got a screen asking me to sign in (again) which I did. After that there's a screen showing details of that blog, and another link on the right allowing you to unsubscribe from it. Hope this helps.

http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=331aee3bc5575ec6&hl=en

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

saye pun pernah camtu. takpe, nanti die ok sendiri. :)

Scarlett O'Hara said...

To all: Oooo....cam tu ek?Nak try jap lagilah.Thanks ye...

kpah k-poh said...

kpah pun kena cam tu jugak...biar jer..nanti dia ada balik...

puanbee said...

kalau bee klik je add button kat bawah tu ..terus ok :)

Hac said...

biasa aje tu..takde ape yang perlu dirisaukan..error sikit aje tu..hehe..

Let's have a break!