Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, May 23, 2011

Cis!Kau selit benda tu kat ketiak aku!

   Cuba anda teka dialog siapakah ini.
Klu:Berlaku di sekolah

"Bertuah punya budak !Kau ingat aku plastik ke apa? Pandai-pandai kau letak plastik kat ketiak aku! Keturunan aku tak pernah tumbuh bunga plastik, tahu!!"

Tekaan anda?
1.Guru yang sedang marah?
Jawapannya : Tidak

2.Makcik kantin yang sedang meradang?
Jawapannya:No, of course not.

3.Pakcik jaga yang 'terjaga'? ( ...dari tidur. Shhh!!!Jangan beritahu pakcik jaga)
Jawapannya :Salah lagi.

Kalau nak tahu jawapannya, silalah scroll down..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tada!!!Pokok bunga dalam pasu yang marah kerana anak-anak murid aku yang nakal selitkan plastik pembungkus roti, plastik keropok lekor dan lain-lain di celah-celah ketiak (Opps!dahan) nya.
Kalau kita pun tiba-tiba orang selitkan sesuatu di ketiak kita, tentu kita marah.

p.s: Idea entry ini tercetus selepas mendengar ucapan Puan Pengetua sekolah aku yang marahkan anak-anak murid aku selitkan plastik dll kat pokok-pokok dalam kawasan sekolah
Tapi, rasanya penyakit ni tak serious di sini.

3 comments:

grOundnUt said...

hahahaha...sempat lagi nak selit² kat pokok...
(time kecik dulu pon pernah wat perangai cam ni..)^^'

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sian pokok tu..kreatif sungguh cara buang sampah tu yek?main selit2 jek.hehe

Otakku Otaku said...

time skolah dlu prnh gak buat. selit plastik gula2 kat lam pasu. kcik j kot. hehe

Let's have a break!