Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, May 20, 2011

SEGMEN BLOGLIST ABG TEROR:TANAH TUMPAH DARAHKU

Oleh kerana Abg Teror dah bentang red carpet untuk aku join segmen ini, maka dengan ini aku pun sudilah menyertainya (Macam bunyi Hikayat Malim Deman pulak ye)

Jawapan untuk soalan-soalan Abg Teror
1. Aku dilahirkan di Johor Bahru, Johor Darul Takzim tanah tumpah darahku.
2.Aku dibesarkan di situ jugak.
3.Negeri pilihan tentulah Johor aka Jauhar aka permata
4.Tentulah aku pilih Johor sebab Johorlah satu-satunya yang dekat di hatiku, kini dan selamanya.

DONE!!
Oleh kerana Abg Teroro yang bentang carpet merah, maka jangan lupa masukkan aku dalam list tu ye.

Malu-malu tucin nak join... hik!hik!hik!


3 comments:

Munirah said...

gambar kucing gelak tak boleh blah..haha :P

**::CIKNUURUL::** said...

hik3,..malu2 tucen ek,.kih3,..ehem,CN nk join boley?,.tp mlm ni mood nk bw jek sbnrnye,.huhu,.

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera Blogger Johor..
Shera singgah blog ni tau..
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Let's have a break!