Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, June 12, 2011

Daudsu Jamaludin tak makan sendiri tapi makan suap.Orang katalah...


   Menang kalah adat pertandingan tetapi kalau kalah disebabkan diri sendiri tak bermaruah, apa nak dikata?Malam tadi di mana-mana orang tersenyum Terengganu menang Piala FA yang tak berapa cantik di atas tu.Eh!Tau-tau pagi ni kononnya Daudsu Jamaluddin, pemain Kelantan yang tercerdik sumbat gol sendiri tu, makan suap.Bukan RM5K tapi RM50K!Hissh!Datang dari manalah agaknya fitnah tu ye.(Harap-harap fitnah lah kan) Tak taulah nak kata sebab sekarang ni banyak sangat kes rasuah.Kalau tak takkan hias rumah je sampai RM6 juta!(Kes bekas MB Selangor)

   Dah tu ada ke logik kononnya DYMM RPB YDP Tuanku Mizan nak sangat Terengganu menang sampaikan terjadi kes makan suap tu.Macam tak logik dek akal langsung!Entah dari manalah sumbernya.Naik keliru aku!Apa-apa pun, Piala FA yang direbut-rebut tu dah pun bermastautin di Terengganu.


Tengok?Sampai confuse kucing si Falia Shazana.

Yang ini pun aku confuse.Kenapalah tak boleh-boleh save di design..

6 comments:

senyumSOYA said...

dan2 sebelum game baca ikrar integriti tolak rasuah.. adei.. mintak2 khabar ni x betul..

khairul akmal azman said...

udah2 la si penfitnah.
hanya taw kritik keaiban org..

Freaky said...

kalau ni hanya khabar angin atau fitnah, baik jangan disebarkan. bimbang nanti kite sendiri tumpang dosa atas penyebaran fitnah.

Belalang Hijau said...

erk!
x tau pulak ada story mory mcm tu.. tp klu tgk betul2 gol tu bukan d sengajakan...tp, ntah lah...

RedVixen said...

rumah dah siap pahat berbunyi :)

Kak Aya said...

harap-harap itu satu cerita yang tak benar la....

Let's have a break!