Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, June 10, 2011

Educational Blogging Competitition:Joinlah kalau anda blogger hebat!

   Anda blogger hebat?Blogger otai?Blogger popular?Haa... Inilah peluang bagi anda untuk membuktikan kehebatan.Caranya adalah dengan menyertai Pertandingan Educational Blogging ( Apalah!Kata tak nak guna bahasa rojak!Tapi guna jugak!).Pertandingan ini terbuka kepada 3 kategori iaitu pelajar/guru sekolah, pelajar/pensyarah dan terbuka.Syarat-syarat lain, rujuk di sini.

   

   Pendaftaran secara dalam talian juga telah dibuka.Tarikh tutup adalah 15 Julai 2011.Tentang hadiah dan lain-lain butiran, anda boleh rujuk di website yang sama.Jika teringin untuk membuat lawatan sambil belajar ke blog-blog yang menang tahun lepas pun anda boleh berkunjung ke website yang sama jugak.Ok.Tunggu apa lagi?Opps!Lupa nak beritahu.Pertandingan ini adalah anjuran UniversitiPendidikan Sultan Idris.(Kalau UKM yang anjurkan, confirm aku masuk!)


Yang ini pulak pertandingan klik-klik gambar anjuran Churp Churp. Tak percaya?


4 comments:

apik pehe said...

wahhhh..banyaknyer event untuk blogger..hehe

blog-tips-kurus said...

warga UKM rupanya.. :-)

Scarlett O'Hara said...

To apik pehe:Sebab tu ramai mengaku jadi blogger sekarang ni.

Scarlett O'Hara said...

To blog-tip-kurus.Haah.Lebih spesifik lagi warga fakulti pendidikan

Let's have a break!