Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, June 11, 2011

Kambing tewaskan aku!

Gambar ni aku mintak tolong ketekdekil tangkapkan.


   Cis!kau senyum ya kambing!Kerana engkaulah aku tak dapat blogging petang tadi.Menyesal aku sebab asyik tewas dek godaanmu.Sukalah hati kau kan?Dari pukul 2 petang sampailah pukul 9 malam, aku rasa macam nak tercabut urat di kepala aku ni.Nak kata aku ada darah tinggi, aku dah pergi tanya Dr Subash Klinik Asia, dia kata, everything is allright.Cuma you ada tension!Mana ada!Sikit pun aku tak tension.Bila aku start nak tension je aku cepat-cepat start kereta melawat kawan-kawan bunian aku.Tu yang tiap-tiap hari aku kat rumah Kak Pah K-Poh dan Abang Terror.Tak pun aku ke rumah Hail Amir Wachak.

   Dah berapa kali aku try, lepas je aku sendawa kekenyangan, mesti aku sakit kepala.Dah sahlah aku memang tak boleh makan benda tu.Tu yang En.Kambing di atas tu tersenyum kambing!Selamatlah engkau sebab aku tak makan.Apa-apa pun, lain kali aku akan cuba elakkan makan benda yang tak boleh aku makan tu.Biarlah rasanya sedap ya ampun, aku akan cuba tahan godaan.Terpaksalah aku tengok gambar je.Nak tengok jugak?Scroll down, please!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


.... daging kambing.Bila aku makan je mesti aku sakit kepala!
(Aku tak pandai masak gulai macam ni jadi aku minta tolong money generator.com masakkan. )




Yang ni aku pandai.

3 comments:

Andrik McVean said...

hi...i like ur blog and i have followed your blog..i hope you can follow me back :-)

nohfee said...

hahah..kambing salah~~

Scarlett O'Hara said...

To Andrik:I like urs too and already followed.

Let's have a break!