Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, June 10, 2011

Merdunya suara Seth Tan.Nak dengar?



   Semua orang tengah mabuk Seth Tan @ Aaron Aziz.Dek kerana dah selalu sangat tengok Aaron Aziz sejak dia di Singapura lagi, maka aku taklah teruja sangat nak menonton si jejaka romantik ni.Aku ada jejaka romantik aku sendiri.Tapi jangan gelakkan aku tau.Kata orang rambut sama hitam tapi hati lain-lain.Jadi jangan gelakkan Seth Tan aku ni ye.Orangnya taklah badan berketak-ketak.Sederhana je.Kulit hitam manis.Tang mana yang aku berkenan tu, aku pun tak tau.Tapi aku memang minat habis kat Seth Tan aku ni.Nak kenal?Boleh tapi janji jangan gelakkan aku tau!Pssst!Seth Tan aku suaranya mak oi lunak merdu!Nah aku kenalkan!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Abang botak Kazarudin Saisi @ Kazar.
(Haa!Sape nak gelakkan aku tu?)
Tak percaya suara dia merdu?Meh dengar sama-sama!




Betulkan aku kata suara Seth tan aku ni merdu?Aaron Aziz mana ada?



Dah dengar lagu, bolehlah layan Churp churp ni pulak!

11 comments:

RedVixen said...

erkk! x sangka! sora ahmad busu (pi mai2 tang tu) pun sedap gak tau!

wachak said...

assalam cikgu uji

skejap nk gelak guling2 dulu ... wakakaka

wokey. echem per kazar ni tapi masa muda2 dulu ar. sejak dia nuntut ilmu salah dan dia jadi bomoh degawan keencheman dia ada kurang ckit ... ha33

JARI YANG TERBARAI said...

gua suka si kaza ni berlakon, lagi best dari die nyanyi kowt hahahah (just pendapat peribadi)

NURUL AINI NORAZMAN said...

haah la sedap jgak sora seth tan awk ni,.

tpi nak gelak la tgk muka kazar ni,.hahaa

Scarlett O'Hara said...

To Redvixen :Ye Cik Musang!Nak dengar jugalah.

Scarlett O'Hara said...

to wachak:waa... tak baik gelak!At least dia still tak gemuk macam Hail Amir sekarang!

Scarlett O'Hara said...

To jari : Kazar berlakon mmg first class!

Scarlett O'Hara said...

To Nurul Aini:Kenapa nak gelak?Dia hensem apa.Kalah Eddy Murphy.

Kamsiah said...

Kazar ni seangkatan dgn Noreen Noor dulu...

k a k L a m p said...

hahahah tekejut gak ms fes time tau die nyanyi.. time tuh dlm bas nk gpantai timur.. hahaha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara mmg minattt gilerr dgn lagu ni (memburu impian) sejak dari kecik lagi.. Sejak tengok filem Gila Gila Remaja lakonan faizal hussein dulu..=)

Let's have a break!