Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, June 16, 2011

Mr A Si lanun penggodam web kerajaan.Yang tak kerajaan pun boleh kena.Sila check.

Alamak!Macam lanun daa!!!
   Malam ni rasanya ramai yang cakap tentang laman web kerajaan digodam.Sampaikan makcik-makcik di kampung ingat negara kena serang.Serious tu.Penat aku nak jawab pada yang bertanya.jadi sesiap yang nak tahu lebih lanjut, kejutlah Cik Google mintak tolong terangkan.Atau pun boleh tanya aedma,Mira Edora,Sembang Kosong  dan ramai lagi.

   Kalau rasa-rasa nak check blog sendiri sama ada kena hack ke tidak, check kat SINI.Aku dah check.Tak kena.Tapi ada Gayah Spears, Kari Ngeri, Ben Ashaari II, Jejaka Terhangat dan ramai lagi.Tapi tak pe sebab dia orang tu expert.Tau apa nak buat.Aku kalau kena alamat melopong!

6 comments:

dill said...

ape la motif diorang wat keje mcm ni. adeh

dill.

relevan said...

Bahaya gini ..

Mun said...

uh..banyaknye list. xlrat pulak nk check..

qudwa said...

mekasih tuk infonyer...msia kne serang??...haha

tgk ni plak...^^

http://lifelikethese.blogspot.com/2011/06/whos-anonymous.html

blog-tips-kurus said...

list tu final ke?

RedVixen said...

aaaaa! x sukaaa!

Let's have a break!