Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, June 17, 2011

Russian Black Military Helicopter Transports UFO - 2011 Terbukti 100% BENAR!

   Hari ni tentu ramai yang dah baca tentang helikopter Russia yang kononnya bawa UFO tu kan? Kalau tak pasti, tengoklah video di bawah tu!Perkara ni sebenarnya 100% benar!Buktinya...... sila tengok bukti selepas video tu!





UFO maknanya Unidentified Flying Object.Dengan kata lain ia adalah suatu objek yang tidak dikenali.Soalan aku:Ada sesiapa yang kenal atau tahu betul-betul apakah benda yang diangkut dek helikopter tu?Tak pastikan?Maknanya tak kenalllah.Jadi samalah dengan UFO!
100% BENAR!
Jangan marah ye nanti kena jual!




6 comments:

Freaky said...

since this is UFO thing jadi ia sepatutnya jadi secret mission. tapi helikopter tu bawak piring pada siang hari dan lalu di kawasan perumahan yang orang boleh tgk. lagi satu hanya 1 helikopter saja yang bawak. nampak sangat tak logik disitu. patutnya kene la ada military yang mengiring heli tu

aku_azreen said...

UFOUFOUFO....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

penah dgr gak nih>>

apik pehe said...

hehehe..apik tak kenal gak..hehe

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum, tu satelite dish nak pasang ASTRO kot... Pe kabar Scarlett?

nurfatiha blacky said...

amboiiiii.hahahhhaha

Let's have a break!