Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, June 29, 2011

Thank you Caril!

   Aku rasa nak senyum sampai ke telinga sekarang ni sebab seseorang telah memuji aku.Bukan dia puji aku cantik (sebab aku ni just plain looking je walaupun sebenarnya memang aku cantik kot?)  Aku tak heran tentang kecantikan.Ni pujian yang amat memberikan makna dari seseorang yang juga bermakna iaitu  anak murid aku. Dia kata, " Bestlah belajar dengan teacher!" Fuyooo!!!!!Kalau ' Si caril' anak murid aku tu nampak, muka aku berseri-seri bersinar-sinar seperti pinggan dicuci dengan sunlight.Bukan senang budak-budak nak minat English Class oii!Alamak!Kena stop pulak sebab ada orang datang!

Malu kena puji, aku menyorok balik pokok.

p.s: Thank you Caril for making my day!

0 comments:

Let's have a break!