Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, July 14, 2011

I love you!

Apa pendapat korang jika anak murid tingkatan 5 kata;
"Love u!"
Perlukah aku jawab; Love u too!

Baru belajar kenyit mata...

5 comments:

Cinderella said...

hehe..kalau lecturer b.i sy slalu jawab macam ni kat student dye..cannot la student and teacher cannot..i married already..hehe dye slalu jawab macam tu hehe..

aiEz said...

sayang awak juga sebagai anak murid sy..hooho..jgn main mata..;)

Miss Y and Her World said...

errr jawablah kat dia "i love all my student". hehe. jawapan selamat.

Seronok Ke Iklankan Diri Sendiri Dalam Facebook?
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

Puan Kutu said...

wat bodoh jer,macam tak dengar.hehe..

gedek! said...

jawab

"i love you more'

Let's have a break!