Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, July 28, 2011

Malaysia vs Singapura : Dah jadi nasi hangit...

   Nasi dah jadi bubur.Masak balik pun takkan jadi nasi semula (jadi nasi hangit je boleh) Kalau nak marah berbakul-bakul pun tak guna. Baik beli durian berbakul-bakul. Nak salahkan sesiapa pun dah tak guna.Tapi, aku memang menyampah tengok ghimau-ghimau tu main.(Kecuali ghimau yang nama Apek dan Safee tu).Kalau aku ada magic, aku ketuk dari rumah kepala    ghimau-ghimau takde gigi tu main.Betullah kata ramai pemerhati di alam bunian ni, ghimau ada dua ekor je, Apek dan Safee, yang lain tu semua bukan ghimau tapi anak kucing belum tumbuh gigi.



Yang ni Khairul Fahmi @ Apek


Yang ni Safee Sali.Cool je tapi bila menyerang...


Yang lain tu semua anak kucing.
Macam mana nak menang?



Tapi apa-apa pun, singa dan ghimau dari dulu sampai sekarang tetap kawan baik.Sebab tu singa beri 1:1 je.
Betul tak singa?
Roarrrrrrr!!!
(Singa jawab)

5 comments:

SoLy SoLicious said...

walau ape pun.harimau malaya ttp dihati sy ^_____^..heee

NadiRah said...

hurm..
cancel nak g bercuti kat singapore tahun depan!
huk3

bunga said...

fahmi yang terbaik..suka dia main..

KERTAS A4 BLOG said...

tu arh... main tah ape ape... nak harapkan penjaga gol ngan striker je.. yang lain tidoooorr.. harapkan bola mai singgah kat kaki.. bukan nak kejor bolaa

kakchik@ella said...

suka gaya scarlet dlm n3 ni

Let's have a break!