Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, July 12, 2011

Mana pergi FB aku?

  Alamak!Apa hal pulak ni?Nak log in FB tak boleh pulak!Apalah dosaku!Kalau betul-betul kerana site maintenance, takpe jugak.Kena tunggu a few hours pulak tu!Betul-betul merosakkan malamku nan indah.Cis!!!Baru je nak beritau anak murid aku Innocentjuliet yang aku tak dapat publish komen dia disebabkan hal yang tak dapat dielakkan.Kalau aku tak cakap karang dia kata aku sombong pulak!Nanti siapa yang susah?Aku juga yang susah sebab nak ambik hati anak murid aku balik.Geram!Geram!Geram!

(Apsal jadi semua huruf besar ni?)



Facebook Login

5 comments:

i'm ezza haniza said...

fb saya pn gler jgak macam tu! hahahaa

Freaky said...

wahh copy kod html tu. haha

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

singgah dari segmen promote blog..saya dari group 4..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

kpah k-poh said...

anak kpah pun kena...dia buat jer akaun baru...

Scarlett O'Hara said...

Nasib baik tak sampai pun 3 jam, pas tu ok balik dah.

Let's have a break!