Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, July 28, 2011

Review blog Mamat

   Semua orang pernah kenal orang nama Mamat.Macam-macam Mamat ada di Malaysia ni.Tak percaya, cuba buat kajian.Tapi Mamat yang aku nak  cerita ni istimewa sikit.Mungkin dia tak kenal aku ( sebab aku ni blogger anchovy je) tapi aku kenal sangat dia.dah lama aku seronok baca entry-entry yang dia tulis.

   Baru-baru ni aku baca Mamat ajak review Alexa blog orang supaya dapat tingkatkan ranking sendiri.Jadi, nilah aku nak try ni.Jap ek.Aku mengendap jap.....Oooo...Kena review kat Alexa!Ok!Jap!Jap!Korang apa tunggu lagi?Jomlah review!

En.Kucing kata : Nak ikut review boleh? 

2 comments:

mamat said...

huhu..mamat dah review :D

merahitujambu said...

jom..pakaT2..

Let's have a break!