Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, August 10, 2011

Ala..... manalah dia ni!

   Tiba-tiba rindu sangat..... Lama sangat tak jumpa.Nak contact, no tel takde.Nak tanya kat orang lain segan pulak.Tapi memang rindulah.Dahlah tiap-tiap kali ke bazar ramadan, asyik ternampak je dia dalam loyang....Eeeiii!!!Rindunya!Ada sesiapa tau mana pergi dia?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Blogger Cekodok Itu Sedap


   Opps!Jangan salah faham tau.Aku tak mengidam nak makan cekodok. Aku bukannya mengandung Bagi blogger-blogger lama tentu kenal seorang blogger bergelar Cekodok dengan blognya bernama Cekodok Itu Sedap.Jadi blogger nilah yang aku cari.Puas jugak aku paksa Cik Google cari, tapi tak jumpa-jumpa.Jadi kalau blogger Cekodok ni terbaca entry ni, say Hi lah pada aku.Nak tau juga perkembangan terkini dia.Blog dia best dan ada identiti tersendiri jadi kalau terhenti macam tu je, sayanglah.....




6 comments:

SPEK HITAM said...

lorr ingatkan gidam ape tadi. ahaks

Puan Kutu said...

yelah..dh lama tak nampak cekodok tu

Encik MamaT said...

setiap yang pergi ada gantinya.. hihihi...

Encik MamaT said...

saya cekodok... terima kasih kerana menghargai saya.... (jangan approve)

CikAizA said...

heheheh.. sy tahu cekodok itu saper.... hehhehhehe

kpah k-poh said...

betul lah...cekodok tu dah hilang dgn tiba2...

Let's have a break!