Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, August 13, 2011

Cuba tengok ni...

Status terkini Scarlett's Petals di Alexa tepat jam 3.39 pm.

 

Statistics Summary for scarlettj1.blogspot.com

Scarlettj1.blogspot.com is ranked #281,836 in the world according to the three-month Alexa traffic rankings, and the site has a relatively good traffic rank in the city of Kuala Terengganu (#1,026). Compared with the overall internet population, the site appeals more to users who are low-income; its visitors also tend to consist of women browsing from school and home. Search engines refer very few visits to Scarlettj1.blogspot.com. Visitors to this site spend approximately 60 seconds on each pageview and a total of four minutes on the site during each visit.

Alexa Traffic Rank
Global 281,836
Global Rank 

Malaysia Flag 1,940
Rank in MY 


Pernah jejak 1212, tapi turun balik ke 2k sebelum hari ni naik balik ke 1940.Mula-mula good traffic rank di Alor Setar tapi hari ni di Kuala Terengganu pulak.Tapi masih lagi  the site appeals more to users who are low-income; its visitors also tend to consist of women browsing from school and home. 
Apa-apa pun thanks a lot kepada sesiapa yang sudi menjadikan Scarlett's Petals ni suatu persinggahan.
Thank you for your support.



Terimalah gubahan Cik Google ni sebagai tanda terima kasih.







5 comments:

Belalang Hijau said...

tahniah!!!
semoga blog ini akan terus berkembang maju pada masa hadapan...

(dah mcm ucapan guru besar kpd guru bawahan dia pulak!)

hahaha

kpah k-poh said...

'sepot' you...heee..

gnesop.com said...

tahniah cikgu :)
semoga akan terus mantop... :)

abgteror said...

wah.....tahniah scar.....blog scarr nie memang dr dulu dah hebat. tumpuan ramai pelancong. keep it up ok... (^_0)

Nur-nba said...

Tahniah diucapkan.. :) Semoga lebih berjaya lagi.. Lama tak singgah ke mari..

Let's have a break!