Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, August 19, 2011

Entry panas berapi.Aku dah cakap dah!!!!

   Tengok!Aku dah cakap dah!Dia mesti nak punya!Takde maknanya dia kata semua tu atas alasan agama.Memang dasar penipu besar!Lidah biawak!Lidah ular!Tak sedar rumah dah kata pergi, kubur dah kata mari, ada hati nak tambah cawangan.Patutlah salah sikit je dia buang cawangan nombor dua.Rupa-rupanya nak tukar cawangan baru!Geram!Geram!Dasar lelaki hidung belang!Pak belang lagi baik dari kau!

   Astaghfirullah!Bulan-bulan puasa ni aku kena banyak sabar.Sabar!Lagi pun sabar tu kan separuh dari iman.Aku tak nak gara-gara manusia bernama lelaki spesis ular lidah bercabang tu, aku yang hilang separuh keimanan.Lagi pun, lelaki tu aku kenal di sini je....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tahajjud Cinta slot Zehra TV3.

Ustaz  Shauqi ( ye ke tak ni sebab aku ingat anak dia si Solahuddin tu je ) yang aku geram sangat sebab suka-suka ceraikan isteri nombor dua di Qadirah ( Ziela Jalil) atas alasan yang remeh-temeh semata-mata kerana nak kahwin dengan Seri ( Fouziah Gous ) walau pun dia tahu anak dia Si Solahudin tu sukakan Seri.Kan lelaki hidung belang namanya tu!


Ni ha si Ustaz Shauqi, si Emang Manang!

Opps!!!Aku belum habis marking my students' answers!
GTG!







Lidah I memang bercabang tapi I tak suka tambah cawangan.I setia pada yang satu.
(Pengakuan Abang Biawak)

10 comments:

mary ann ;) said...

sabar cikgu! huhu

p marking bg abes lu okay

saya cello191 said...

lorh...drama rupanya..^^

Green Apel said...

haha, neh memang emo ne...tapi memang panas ngan watak ustaz shauqi, geram sebab dia berselindung n guna agama utk puaskan nafsu...grr, emo jugak...hihi...(sori link masih private, nati dah okei buka blog balik)..dah g mark mark paper tu...hihik=)

grOundnUt said...

halamak..aku tak sempat plak nak tgk cite ni..best ke??^^

reza al-razi said...

haha.. Tahajud Cinta yg penuh kontroversi.. ;-)

Nizam Ijam said...

terpengaruh dengan cerita nie..hehe

SYARIFF HAIKAL said...

gunakan agama sbg alasan tuk berpoligami...kdg2 as pmpn x kira la suami mrk ustaz or x..yg x salah x tetap salah dan perlulah kembali kpd al-quran dan sunnah..jgn taksub pada org tersebut krn mrk juga manusia biasa yg lari dari kesilapan..

PCL said...

tgk sipi jer smlm...jgn terpengaruh nk tambah cawangan..hehe

Chekgu Azrine said...

masa memula baca intro tu dah agak dah.. ni mesti psl tahajud cinta..hahaha.. saya pun layan.. haah la.. mcm gatai je ustad syauki nih.. huhuhu

gedek! said...

my mrs pon dok follow cita ni....

Me...? hehehe..... tak sempat.

Let's have a break!