Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, August 5, 2011

Pengakuan : Aku menderita penyakit ni dah lebih setahun...

   Aku dah lama menderita penyakit ni.Kata orang berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.Bukan niatku untuk turutkan kata hati sangat tapi kalau penyakit ni dah menyerang, makan ubat dari hospital luar negeri pun takde gunanya.... Contohnya sekarang ni.Aku niat kejap je nak singgah jenguk-jenguk, tapi bila penyakit aku ni menyerang, 10 minit jadi sejam.Dari satu blog ke satu blog aku merayap.Bila nampak blog yang memang rajin singgah blog aku, aku kata, ah!ni mesti aku singgah say hai dulu.Lepas tu, jumpa oulak blog yang first time aku jumpa, aku kata; Aku kena singgah kenal-kenalkan diri mana tau blogger tu nak follow aku.Akibatnya, meranalah aku dengan penyakit BILA START BLOGGING, 10 MINIT BOLEH JADI 60 MINIT!Penyakitlah tu kan?Korang pernah tak kena penyakit ni?



Akibat terlalau banyak blogging, aku yang comel ni pun jadi tak comel!
(Kata kucing Cik Google)

10 comments:

SYARIFF HAIKAL said...

haahhhh ak salu kne pnyakit tu....kucing ko pun kena ke..hehehhe

Nizam Ijam said...

ahhahhaa.. sama la..xsedar masa berlalu..hehe

Freaky said...

haha bagus ape rajin blogging ni :D bole usha banyak blog

Afiqa Dayana said...

yeah, penyakit kita samaa ! hehe
comel kucing tu :)

Jiejah Gorjes said...

kihkihkih sama la kite berpenyakit bile berblogging..addicted...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

senang jer tue.. jgn masukkan internat habis citer...

HaFizaH aYu said...

pykit kita sma..kdg2 smpai xsanggup nak off lappy terbukak jer 24 jam

NadiRah said...

aah..
ni dah addct..
mak selalu bising kat nad..huhu

kpah k-poh said...

Wa...hua..hua..hua...sama ler kita...jom ler pakat2 berubat...takut melarat pulak...( akak hampir tenat dah ni..Scarr..sampaikan nak beli notebook dan nak bawak ke mana2..atau pun nak langgan tenet dlm talipon...biar boleh selalu blogging..heee)

RaNiA said...

selalu sgt terjadi..sampai semalam kena letak timun kat mata sebab terlalu letih mata ni dok ngadap blog orang...;p

Let's have a break!