Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, August 15, 2011

Segmen :Diari Ramadan Anda


Nak join segmen lagi boleh?
.............................
Senyap je tu.Bolehlah maknanya kan?

Kali ni nak support segmen Orang baru.Dia suruh follow; tak jadi masalah...  Tepek banner dan buat entry pasal segmen ni pun kacang je.Tapi kena pulak jawab soalan..

1.Baju raya pesen / warna apa?
Yang sebenarnya, tak tau lagi nak pakai baju raya apa sebab belum jahit pun lagi.Tapi biasalah, kalau tak kurung Johor, kurung Pahang. Warna pulak, kain yang belum dibuat baju ada biru, ada merah, ada purple, ada putih, ada yang aku pun tak tau colour apa.Tapi rasanya purple kot sebab aku ni dah macam obses dengan purple.Nasib baik mata tak purple.

2.Antara kad raya dengan sms yang mana jadi pilihan?
Rasanya dua-dua tak kot.Guna e greeting card je lagi senang tak payah penat-penat gi kedai cari kad raya.Duit bayar bil hphone pun jimat.

3.Kuih raya kegemaran?
Tak kisahlah semua aku gemar kecuali kuih suji.Kenapa entah.

Siap pun.
Sesiapa nak join beri support, silalah...

4 comments:

Freaky said...

huhu freaky masih x de baju raya =_=

azam said...

boleh aja.....nanti join

Eyfa Zalifa said...

thanks sangat coz sudi join..saay ngn kuih suji on je..hehehe

miss inna said...

cepatlah antar kain bj kat tukang jahit..nnt xsempat dorang nak jahit..tak pun, tak pyh pening kepala, main beli jer yg dah siap jahit...haha!

Let's have a break!