Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, September 4, 2011

1212 - 2505 : Redha jelah...

   Ku sangka dapat ku kejar masa, tapi rupanya masa berlari terlalu pantas buatku.Hinggakan tak dapat aku blogging 5 hari ni.Rasa nak mengalir air mata, jangan katalah.Lebih-lebih lagi bila tengok Alexa dari 1212 dah jadi 2505.Tapi raya setahun sekali je jadi redha jelah.... Tolong mak, tolong ayah layan tetamu yang tak putus-putus kan dapat pahala.... Ni pun curi-curi post entry time tetamu sedang berborak dengan mak.Jadi idea pun tersekat-sekat.. oklah.Tengok gambar jelah dulu ye.( Huhuhu... Esok dah sekolah!)



Anak sedara dan pak Usu



Jadi juga ketupat burung aku...



Kebetulan ayah pun pakai jubah hitam...



Ayah dan emak bersama cucu-cucu perempuan



Gambar candid emak kira duit raya...

4 comments:

gedek! said...

HITAMMMMM!!!!!!

Rocks!

ain dzaya said...

leleh pagi rayer...pe daa!!
pom buleyy la...

aizamia3 said...

yang penting kemeriahan semasa beraya.. apalah sangat kalau nak dibandingkan dengan kehadiran ibubapa dan keluarga semua di pagi raya.. ;)

kpah k-poh said...

i suka kelabu...hik..hik..hik...

Let's have a break!