Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, September 15, 2011

Aku nak jugak pakai...

   Akhirnya aku berjaya juga membuat permohonan secara online.Mudah-mudahan ada rezeki aku untuk sambung belajar lagi.Mana tau, satu hari aku berjaya bergelar doktor pulak!Kawan-kawan doakan ye!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Teringin nak pakai benda ni dengan gelaran sarjana pulak!
Tapi tetap memilih Pengajian Inggeris untuk mencabar kemampuan diri.

8 comments:

Ummi_R❀salici❀us said...

wahh dah nak wat master ! gudluck yer !! :D

Chekgu Azrine said...

best of luck scarlet!!

Ms sunsWeetz said...

semoga mendapat tempat untuk melanjutkan pelajaran=)=)

ORLANDO AHMAD said...

mantap.. moga hajat tercapai

budakijaupendek said...

waa..
good luck ye! =)

kpah k-poh said...

doktor ni tak boleh cucuk orang kan...?? lega..!!! slmt maju jaya sayang....

Wanie said...

insyaallah kalau ad rezeki..good luck :)

Wahida said...

Cik Scarlet amik Bachelor of English kat ne? Saye pun sedang amik English jugak, tapi dekat UniSZA la :D

Let's have a break!