Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, October 10, 2011

I am the x factor.

YOU ARE THE X-FACTOR

Email yang aku terima pagi ini.
Bila aku sign up aku pun tak ingat.
Tapi, aku follow jugalah program ni.
Buat masa ini pilihan aku adalah...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

LeRoy Bell......

Anda bagaimana?

6 comments:

faizal mohd said...

saya nak pilih nicole boleh? hehe :P
saluran tu xde kat rumah. sedehhh~ :X

Mama Gee said...

mama ske yg gemuk tu...yg rambut kerinting..sapa ntah namanyaa...hehee

ken said...

saya tak pernah tengok X factor pun :)

Scarlett O'Hara said...

To faizal : Sis menonton di Channel 5 Singapore.8TV kan ada?
Nicole tu nyanyi tak best mana pun.Cuba dengar budak nama Jazzlyn Little tu.Lagi meremang bulu roma dengar suara power dia.

Scarlett O'Hara said...

To MamaGee: Ooo...Si buritto maker to ke?Yg tu Josh Krajcik.Memang power suara dia.Best jugak.

Scarlett O'Hara said...

To Ken : Sis pun takleh peminat tegar.Kebetulan tertonton minggu lepas.Oklah daripada tengok kartun je manjang.

Let's have a break!