Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, October 5, 2011

Wordless Wednesday

6 comments:

IMANSHAH said...

knp mamat yg belakang tu macam marah je

Liza @ Adzriel AB said...

jaga PMR ke minggu ni? moga anak murid semua tenang masa menjawap soalan.

TiMbAHiJaU said...

tengok gambar ni teringat cerita the pencil. hanya kerana sebatang pensel yang unik, bergaduh pulak.

:: rindu zaman sekolah :)

Scarlett O'Hara said...

To Imanshah: Mamat kat belakang tu marah sebab pensel dia kena curi.

Scarlett O'Hara said...

To Liza : Jaga kebajikan calon sendiri je tahun ni.Mudah2an bila tengok mummy dia ada, budak2 tu boleh jawab dengan yakin.

Scarlett O'Hara said...

To timbahijau: Wordless Wednesday hari ni mmg tentang literature component English PMR.Tu yang ada Prisoner of Zenda, dead crow dan the pencil tu.

Let's have a break!