Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, November 3, 2011

Aku pun confuse.Tak tau dah nak letak tajuk apa ni.

   Aku pernah kecik hati dengan dia.Aku bagi salam, dia buat dekkk je.Geram betul aku!Muka bukan main sombong dan berlagak!Nak kata dia sekolah tinggi, aku lagi tinggi.Nak kata cantik macam ratu cantik, aku lagi cantik.Nak kata dia, kaya, ala... takde maknanya!!!Jadi aku pun judge the book by its cover!Aku terus cap dia sebagai sombong, bongkak dan lain-lain yang seerti dengannya.Aku dah malas nak senyum baik hati pagi-pagi.

   Tapi tiba-tiba, cempedak bertukar nangka.Aku perasan minggu ni, bukan main lagi manis senyumannya.Aku salah tengok ke?Kalau sekali mungkin juga tapi minggu ni dia dah senyum berkali-kali.Nak kata aku suap dia, tak pernah pulak!Aku rasa dia ni ada angin kus-kus agaknya.Sekejap peramah sekejap sombong!Entahlah.... Asalkan aku tak terkena angin kus-kus sama, sudahlah...



Mula-mula macam nilah...
Macam bagus je!

-
-
-
-
-
-
-
-


Tiba-tiba je bertukar jadi ramah gila!

2 comments:

kpah k-poh said...

siapa? siapa? heh heh

YULL said...

hehe...suke..suke...

Let's have a break!