Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, November 17, 2011

Bola sepak SEA GAMES 26 : MALAYSIA LAWAN indonesia.

   Aku pasti peminat bola saat ini dah mula berkumpul di depan TV sama ada di rumah atau pun di kedai-kedai mamak.Aku tak minat bola tapi dek kerana malam ini perlawanan menentang garuda ( huruf kecik je) aku jeling-jeling juga kaca TV.   Saat ini TV3 belum lagi memulakan siaran langsungnya.TV2 telah bermula tapi sesekali aku jengah juga ke RCTI semata-mata aku nak mendengar komen-komen tentang Malaysia.Komen mereka ok cuma penonton mereka je yang tak ok.Apa pun, aku doakan kejayaan buat Harimau Malaya dallam SEA GAMES tahun ini.





Tiba-tiba aku rasa Ong Kim Swee ni lagi handsome dari Kim Hyun Joong!

1 comments:

amranaiman said...

ng kim swee pon jadi :P

Let's have a break!