Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, November 7, 2011

Cik Google klasik

Marie Curie's 144th Birthday

Cik Google bukan main jelita dalam gambar di atas.Inilah pose Cik Google yang paling aku suka.Klasik macam aku juga; Seorang Scarlett O'Hara.






My Photo

Yang ni klasik juga.
Si Wachak teman di alam siber.

14 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

selamat hari raya aidil adha tuk scarlett dan family ye:)

cik ina pun suka gambar google yang klasik tu, dan apa apa yang klasiklah.

Ku Azhar said...

bila pnye banner nie?? hehehe

luahfikiran said...

SALAM AIDILADHA,
KE MANA HARI INI ?

gedek! said...

Oh, memang.... tema blog ni memang klasik.... 'like'

hawiz said...

a'ah la..tgk td cmtu..klasik...hihi..cat air..kan3..hik3..

Yatt S. said...

oh. rupanya Google adalah seorang 'Cik'.

wachak said...

assalam cik uji

lepas ni glamer ler wa bila pic / link blog dah letak dkat blog popular ni ... ha33

Scarlett O'Hara said...

Tkasihlah Cik Ina.benda2 klasik ni makin lama makin mahal nilainya kan?

Scarlett O'Hara said...

Banner tu sebenarnya zaman Titanic punya.Sayang nak tukar.Maklumlah, saya ni setia orangnya Ku Azhar!

Scarlett O'Hara said...

Selamat Hari Raya Aidil Adha juga Dato' ( Luahan Fikiran).Tak ke mana raya ni cuma duduk di rumah tolong emak ayah je.

Scarlett O'Hara said...

Jgn bimbang, tak masuk blog ni pun epulic Otai dah popular.Jom kita sama2 popular Hail!

si robot comel said...

saya pun klasik juga,seppp ada geng :)

Munnafendy said...

klasik yg cntik...sesuai dgn scarlett =)

ain dzaya said...

mmg vantage..hehew..

selamat hari raya ;)

Let's have a break!