Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, November 19, 2011

Musim kena potong...

   Cuti sekolah akhir tahun baru je bermula dengan rasminya hari ini.Budak-budak semua dah riang gumbira nak bercuti.Maklumlah boleh bermain secukup rasa. Tapi cikgu-cikgu juga yang masih belum bercuti.Contohnya aku.Masih perlu bertugas seminggu lagi walau pun cuma mengajar meja dan kerusi.Alahai!!!Tapi aku suka je maklumlah aku kan ' yang menurut perintah'
  
   Lepas tempoh berpantang tak boleh cuti minggu depan, dah macam-macam benda aku plan nak buat.Cuti tahun ini aku tambah satu lagi hobi iaitu seni jahitan felt n flannel.Mudah-mudahan, ia akan menjadi kenyataan.Sambil tu, aku sedang tunggu ilham nak mengemas rumah atau lebih tepat lagi ofis tempat aku blogging and working.Dah macam tongkang pecah dah.




Banyak tempahan ke kak?

Opps!Lupa!Musim kena potong sebab...

1.Musim kena potong kain = menjahit le tu
2.Musim kena potong tut!!! Tanya adik-adik lelaki tentu faham!
:D

3 comments:

g0m0k9enDek said...

xder mknanya cuti sis... kena buat perancangn n takwim. ya, dan juga workstation itu kalo mau dikemas perlukan ilham! itu penting! hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

duet jugak banyak kene potong..hehe..aktiviti cuti akak macam best je..seni jahitan felt tu..teringin gak buat tapi tu la..kemalasan melampaui batas kerajinan =_=..selamat enjoy cuti kak

NinaAz said...

hai..drop a comment herre!
http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/produk-herbalife.html

Let's have a break!