Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, November 5, 2011

Sibuk manjang....

   Esok Hari raya aidil adha.Semua orang sibuk.Sibuk balik kampung.Sibuk memasak.Sibuk itu.Sibuk ini.Aku sibuk jugak tapi sibuk mengemas pejabat aku di rumah.Dah macam tongkang pecah dah.Lepas tu nak ke rumah mak pulak tolong memasak apa yang patut.Menu apa nak masak, ikut mak akulah tapi biasanya hidangan hari raya biasa je. Lepas tu, aku kena menyemak kertas exam anak-anak murid aku.Ada satu paper lagi iaitu paper 1.Seorang tulis 2 esei, 30 orang maknanya 60 esei.Satu esei paling sikit 350 perkataan x 60 esei?Aduhai... tapi dah kerja.Kena ikhlas je lah.Tarikh akhir key in markah 8 November.. 3 hari lagi.Nampak gayanya malam ni aku kena pulun menanda.Esok dah boleh key in.Hua.... masa bila nak blogging ni?




Nasib baik jumpa gambar Cik Google yang comel ni.
Hilang juga tension!

p/s: Bila nak singgah lama-lama kat blog itik kuning kalau memanjnag sibuk macam ni?

6 comments:

hawiz said...

selamat hari raya yer cikgu..sedey hawiz xdpt blk..hurmm

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau heheheh

ORLANDO AHMAD said...

highway jem, pening2

Scarlett O'Hara said...

Selamat hari raya juga Hawiz.

Scarlett O'Hara said...

Tq Pak Joe.Tq sbb sudi share tips.Dah follow dah blog Pak Joe tu.

Scarlett O'Hara said...

Time raya mcm ni, biasalah kalau jem.Sabar jelah orlando!Si John ikut balik beraya juga ke?

Let's have a break!