Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, December 19, 2011

Alamak!Mana perginya?

   Baru 2 hari tak blogging, sebab kat FELDA tu takde line / susah dapat line internet   , aku dah macam takde idea nak tulis entry baru.Menyampah!Selain menyampah + geram kena tipu, aku paling menyampah bila nak update blog, idea langsung tak ada!Kenapa agaknya ye? Fikir punya fikir, oooo...... agaknya sebab aku belum mandi!!!!! :D




Muka monyok sebab kena paksa mandi.
Sejuk!!! Grrrrrr!!!!

17 comments:

kakchik@ella said...

Kdg2 mood mmg menghilang melayang.

azam said...

:) sampai camtu sekali kan??

hehehe

diana said...

dah siap semua hal2 peribadi dan hal2 rumahtangga baru selesa nak hadap blog.idea pun datang mencurah2..
tu akak la..
heheh

jelah said...

kne tipu?ngn spe?...

KentangGoreng said...

blom mndi,
mndi dulu, bru fresh idea~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

memang kadang2 otak kita blank xtau nk update ape.. so ape lagi.... merepek2 je la kn.. haha

S..U..D..@..I..S said...

tak mandi pun mahallllll...

Ujie said...

ceh..dekat tghari blm mandi! ^__^

Khairil said...

hahaa..dah...pergi mandi dulu...hihi

Puan Gojes said...

ala comelnye bermandi mandah :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hehehehehehehe lepas mandi kasi update ye.. saya tungguuuuu hehehehe

kpah k-poh said...

jangan lupa sabun....hahahaaa

Cik Azizah said...

hish sampai macam tu sekali tak mo mandi..hahaha eee busukkk!!

Phat said...

p mandi dulu patut la bucuk hehe

maszull said...

assalamualaikum scarlett....dah mandi baru lah segar tapi hujan2 ni kalau x mandi pun org x tahu kan....sejuk betullll...:)

Terbelog said...

biasa la tu hehe

konde said...

demam tuh cat musim hujan mandi :p

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Let's have a break!